DJS Automation Oy

Kuinka voimme palvella?

Soita meille

YKSILÖLLISTÄ LAATUA

Kuluttajille ja yrityksille

Tarjoamme automaatio- ja valaistusratkaisut hotelli-, toimisto-, myymälä- ja asuntorakentamiseen sekä sähkömekaaniset komponentit teollisuuden tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Myymme laatua

Päämiehemme ovat kansainvälisesti erittäin tunnettuja ja pääosin sveitsiläistä ja saksalaista laatua. Voimme lämpimästi tarjota heidän korkealuokkaisia tuotteitaan vaativille asiakkaillemme.

Kuuntelemme asiakasta ja toimimme hänen parhaakseen

Tärkein toimintamme lähtökohta on kuunnella asiakastamme ja tarjota tuotteita ja ratkaisuja, jotka edistävät ja helpottavat heidän toimintaansa. Asiakkaamme ovat yksityisiä kuluttajia, suunnittelijoita, urakoitsijoita ja teollisuutta edustavia – sekä taloautomaation että sähkömekaniikan parissa toimivia.

Löydä yksilölliset ratkaisut

Tarkoin koulutettu henkilökuntamme tuntee tuotteemme ja osaa neuvoa henkilökohtaisesti, miten saat taloautomaatiolla aikaiseksi yksilöllistä tunnelmaa sekä sähkömekaniikassa entistä kattavampaa varmuutta.

Näihin kolmeen toimintamme perusajatukseen luottaa jo moni alansa johtava yritys Suomessa. Ota yhteyttä, niin kerromme osaamisestamme tarkemmin.

Henkilöstö

Kari Kotivirta

toimitusjohtaja
sähkömekaaniset komponentit
09 4391 6015
kari.kotivirta@djsautomation.fi

Timo Hyvärinen

myynti-insinööri
talotekniikka
09 4391 6014
timo.hyvarinen@djsautomation.fi

Oy DJS-Automation AB

Vitikka 1 D
02630 Espoo

Puh. 09 4391 600
Fax. 09 4391 6060
info@djsautomation.fi

Katso ajo-ohjeet Google Mapsista

OTA YHTEYTTÄ

Tarjoamme yksilöllisiä taloautomaation, valaistuksen ja sähköistyksen ratkaisuja kotitalouksille ja yrityksille. Ota reilusti yhteyttä asiantuntijoihimme täyttämällä oheinen lomake. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.