Sähkömekaniikka - DJS Automation

Kuinka voimme palvella?

Soita meille

SÄHKÖMEKANIIKKA

Pitkäikäistä laatua ja toimivuutta

Edustamme korkealuokkaisia sähkömekaanisia komponentteja ja valikoimassamme on vain markkinoiden johtavien valmistajien parhaita komponentteja. Haluamme toimittaa asiakkaillemme komponentteja, jotka takaavat heidän tuotteidensa toimivuuden pitkälle tulevaisuuteen.

Ota yhteyttä
Sonceboz - DJS Automation

SONCEBOZ

From mind to motion. Sonceboz on yksityinen sveitsiläinen valmistaja, joka on erikoistunut askelmoottoreiden sekä niiden ympäristöön liittyvien mekaanisten ja elektronisten tuotteiden asiakaskohtaisiin sovelluksiin. Soncebozin tuotteisiin kuuluvat kestomagneetti- ja hybridiaskelmoottorit sekä lineaariaskelmoottorit.

www.sonceboz.com

Scancon - DJS Automation

SCANCON

Scancon on tanskalainen erikoispulssiantureiden valmistaja ja kehittäjä. Tuotteisiin kuuluvat holkki- ja normaaliakseliset anturit halkaisijaltaan 8-50 mm. Scanconin tavaramerkkeinä ovat helppo asennettavuus ja kestävyys.

www.scancon.dk

Fulling Motor - DJS Automation

FULLING MOTOR

Laadukas ja innovatiivinen moottorivalmista Kiinan Changzhousta. Fulling Motor on erikoistunut harjattomiin BLDC moottoreihin sekä erilaisiin askelmoottoriratkaisuihin.

www.fullingmotor.eu

Portescap - DJS Automation

PORTESCAP

Pienmoottoreiden aatelia jo vuosikymmenten takaa. Erinomainen ja monipuolinen valikoima moottoreita alkaen 0,1W aina lähes 400W saakka. Tarpeenne mukaan Portescap tarjoaa DC tai askelmoottorin vaihteella tai ilman.

www.portescap.com

OTA YHTEYTTÄ

Tarjoamme yksilöllisiä sähköistyksen ratkaisuja kotitalouksille ja yrityksille. Ota reilusti yhteyttä asiantuntijoihimme täyttämällä oheinen lomake. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.