Talotekniikka - DJS Automation

Kuinka voimme palvella?

Soita meille

TALOTEKNIIKKA

Koti-, kiinteistö- ja hotelliautomaatioratkaisut

Rakennusten automaatioon on tullut suuri muutos. Sitoutumisemme on, että kaikki kodit, rakennukset ja hotellit tulevat älykkäämmiksi parantamaan ihmisten mukavuutta ja vähentämään energiankulutusta. Tarjoamamme KNX ja langattomat kokonaisratkaisumme vähentävät energiankulutusta ja parantavat tehokkuutta.

Ota yhteyttä
Basalte - DJS Automation

Basalte

Taloautomaation ydin, vähemmän voi olla niin paljon enemmän. Basalte luo ainutlaatuisen käyttäjäkokemuksen KNX- älykotiin alan tyylikkäimmillä tuotteilla.

www.basalte.be

Deltadore - DJS Automation

DeltaDore

Sinä hallitset. Delta Dore helpottaa päivittäistä elämää tarjoamalla automatisoituja ratkaisuja valaistukseen, lämmitykseen, verho-ohjauksiin ja turvallisuuteen. Kaikki nämä myös langattomasti ja mobiililaitteilla.

www.deltadore.com

Kaiser - DJS Automation

Kaiser

Hyvän asennuksen perusta. Yli 110 vuoden ajan KAISER on kehittänyt ja valmistanut sähkölaitteiden asennustuotteita ja järjestelmiä ammattilaisille. ideoita ja ratkaisuja, jotka ovat johdonmukaisesti yksi askel eteenpäin.

www.kaiser-elektro.de

Zennio - DJS Automation

Zennio

Täydellinen sekoitus designia ja käytettävyyttä.
Kehittyneet KNX-automaatioratkaisut Koteihin, kiinteistöihin ja Hotelleihin.

www.zennio.com

MDT - DJS Automation

MDT

Parasta laatua kustannustehokkaasti. Yli 25 vuoden kokemus elektroniikkalaitteiden kehittämisestä ja valmistuksesta takaa luotettavat tuotteet. MDT tarjoaa 3 vuoden takuun kaikille KNX-tuotteilleen.

www.mdt.de

OTA YHTEYTTÄ

Tarjoamme yksilöllisiä taloautomaation ratkaisuja kotitalouksille ja yrityksille. Ota reilusti yhteyttä asiantuntijoihimme täyttämällä oheinen lomake. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.